Prisijungti
Kaip atrodo jūsų darbalaukis?
4 posters
Kaip atrodo jūsų darbalaukis?
Nufotografuok Savo darbalaukį ir idėk čia ;D
Mano:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Mano:
edzwux- Jauniklis
- Pranešimų skaičius : 2
Taškai : 5363
Reputacija : 1
Re: Kaip atrodo jūsų darbalaukis?
man linuxas patiko kol neisirašiau ;D nežinau kai įsirašiau jis lyg ir stumt ant manės norėjo nkas beveik neveikę, nei photoshop nei CSS.. kaip tu sugyveni?donatas_s rašo:[You must be registered and logged in to see this link.]
Kam reikalingas photoshop kainuojantis triženkles sumas, kai yra už photoshop galingesnių alternatyvų, vien ko gimp vertas su savo pluginais. O CSS yra analogų krūvos. Jau labai ilgai naudojuosi tik Linux OS. O konkrečiau, šiuo metu labiausiai žavi Ubuntu distribucija, su gnome. Kaip tik po 17 dienų išeis 10.4 Lucis Lynx versiją, kuri bus LTS. Ją jau testuoju nuo gruodžio mėnesio.
Štai mano darbalaukis
Štai mano darbalaukis
RHQQ2- Jauniklis
- Pranešimų skaičius : 6
Taškai : 5294
Va, truputi atsinaujinau
Va, truputi atsinaujinau
RHQQ2- Jauniklis
- Pranešimų skaičius : 6
Taškai : 5294
Įsinorėjau LinuxRHQQ2 rašo:[You must be registered and logged in to see this link.]
Va, truputi atsinaujinau
Supranti kame esme man bus sunkoks viską susikonfiguruot ir tai užtruks manau gan ilgai su tokiu internetu kaip mano, dabar nelabai ir yra laiko, nes man egzaminai, vat vienas jau ryt
O kas per internetas?
Vakar draugas įsirašė Linux, jis naudoja Mezon, net aš galvojau, kad bus bėdų su Mezon ir jis neveiks, bet pasirodo jokių problemų, vieną paketą reikėjo įdiegti ir viskas automatiškai veikia.
O dėl šiaip konfiguravimo. Nieko ten nereik praktiškai konfiguruoti, čia neigiamas mitas paskleistas, kad tipo ten reikia rankom viską konfiguruoti, visiškas melas.
Jei lėtas interneto greiti, gali užsisakyti originalius CD iš kompanijos, juos gausi nemokamai paštu per maždaug 3 savaites.
Vakar draugas įsirašė Linux, jis naudoja Mezon, net aš galvojau, kad bus bėdų su Mezon ir jis neveiks, bet pasirodo jokių problemų, vieną paketą reikėjo įdiegti ir viskas automatiškai veikia.
O dėl šiaip konfiguravimo. Nieko ten nereik praktiškai konfiguruoti, čia neigiamas mitas paskleistas, kad tipo ten reikia rankom viską konfiguruoti, visiškas melas.
Jei lėtas interneto greiti, gali užsisakyti originalius CD iš kompanijos, juos gausi nemokamai paštu per maždaug 3 savaites.
Jo kalbėjau apie lėtą internetą, zebra bazinis velkasi vos 30 kb/s per naktį atsiųstš patį linux, bet visos programos ir kita tai dar reikia siusti Skype gimp ir kita.
Visos kitos programos (gimp, openoffice ir t.t.) jau būna iškart įrašius sistemą.
Hmmm nu persisiųsiu per nakt linux isirašysiu ryt susisieksiu pažėsim jei reiks pagalbos rašysiu fotume klausimuose
Ok, kiek galėsim padėsim, o jei patys nesugebėsim yra profesionalų forumas lietuvių kalba: [You must be registered and logged in to see this link.]
Similar topics
» Jūsų darbai
» Kaip nufilmuoti CS?
» Kaip Atnaujinti PSP
» Kaip ijungti Gta Iv:Mp
» Kaip sulietuvinti windows XP
» Kaip nufilmuoti CS?
» Kaip Atnaujinti PSP
» Kaip ijungti Gta Iv:Mp
» Kaip sulietuvinti windows XP